Over René 

Lifeplanning Voor Jou ben ik gestart vanuit mijn wens om mensen te helpen met het vinden van hun ideale leven. Dat kan natuurlijk alleen omdat ik zelf ook een ideaal leven nastreef. Ook mijn ideale leven is een work in progress. Zo streef ik naar een passend binnen en een uitbundig buiten als basis voor mijn eigen leven en de lifeplanningen die ik doe. Momenteel is dat een 26m2 studio in het centrum van Hengelo aan de rand van het Bernhard Plantsoen. Het is maar net hoe je naar dingen kijkt. Op dit moment is dit mijn ideale basis. Dat wil niet zeggen dat ik iets anders voor ogen heb om naar toe te werken. Maar dat is nu juist het mooie van een ideaal leven nastreven. Het maakt dat je ook blij en dankbaar kunt zijn voor dat wat er nu is.

Bel mij voor al je vragen +31 6 39398128

Of laat je gegevens achter en ik neem contact met je op:

15 + 6 =

Testimonials

Ik zat aan het begin van een burn-out en jij bood me life-planning aan, in de hoop dat mij dit zou helpen.

Ik hoopte heel erg dat het iets zou doen voor mij maar ik had er wel een hard hoofd in. Ik had geen twijfels over de methode maar over mijzelf. Dat had alles met de burn-out te maken. Toch ben ik er met een redelijk open blik in gestapt. Ik stond er wel achter.

Het was af en toe best confronterend, er werd me regelmatig een spiegel voor gehouden. Dat werkte ook wel verhelderend, dat wel. Ik heb jou als heel fijn ervaren. Je kon mij zó duidelijk laten voelen dat ik geen verkeerde antwoorden kon geven en dat alle mogelijkheden open lagen.

 Dat alle mogelijkheden dus open liggen. Dat de beren op mijn weg soms verdwenen als sneeuw voor de zon in no-time!

 Nou… Ik merk dus dat ik anders in het leven ben gaan staan. Ik ben wat mondiger (naar mijn zoon) geworden. Ik ben wat zelfverzekerder geworden en ik kan makkelijker mijn eigen ‘beren’ opruimen.

- Ellen Voigt

Ik wist even niet meer wat ik wilde nu en in de toekomst. De dingen die ik wilde waren erg tegenstrijdig. Ik wilde de wereld rondreizen, maar had daar niet genoeg geld voor. Ook wilde ik graag naar school om een diploma te halen.

Ik wist niet goed wat ik ervan moest verwachten. Wel was ik heel nieuwsgierig en hoopte verder te komen bij waar ik zelf helemaal was vastgelopen.

Doordat ik jou al kende gaf dat meteen een vertrouwd gevoel. Ik heb ervaren dat je heel goed naar mensen kan en wil luisteren. Je hebt me op allerlei manieren mijn gedachten op een creatieve manier aan het werk gekregen. Dat was voor mij heel verrassend, omdat dit een lange tijd al niet meer gelukt was.

De uitkomst en mijn gedachtegang over verschillende dingen in het leven. Wat ik toen de minder belangrijke dingen vond, werden belangrijke dingen in mijn leven omdat het voor mij veel betekend. Ik had niet verwacht dat deze lifeplanning zoveel kon veranderen, in een best wel korte tijd.

Ik heb een manier gevonden om de dingen die ik graag wil te combineren. Ik ben begonnen met school, een opleiding op hetzelfde niveau als ik eigenlijk al gehaald had, maar wel een opleiding die 100% bij mij past. Ik heb een baan gevonden waarin ik mezelf helemaal kan vinden en waar ik een aardig zakcentje verdien. Daardoor kan ik veel sparen en elk jaar een mooie reis maken. Daar komt nog bij daar vanuit mijn werk veel mogelijkheden zijn. Ik heb altijd al gezegd dat ik door wil studeren, zij geven mij de mogelijkheid om dit ook te doen.

- Lotte Aalderink

Testimonials

Omdat ik dacht: ik wil niet meer verder hobbelen in mijn leven. Ik wil een doel hebben. Ik wil iets doen wat ertoe doet.

Maar ik had geen idee wat. Ik wilde niet mijn hele leven omgooien, maar aan de andere kant was ik het zo zat om maar gewoon alles te blijven doen zoals ik deed.

Het leek me een doodeng proces. Ik durfde eigenlijk helemaal niet, maar denk dat ik daarom gewoon meteen maar in het diepe moest springen. Ik was bang voor het onbekende. Het is veel makkelijker om te blijven hangen in iets dat je al kent (ook al is het niet de ideale situatie), dan het onbekende in te stappen. Lifeplanning voelde vooraf rigoureus en dat vond ik zo eng. ‘Straks wil ik stiekem zoveel anders dan hoe ik nu leef?’ Tja en de enige manier om daar achter te komen was door toch maar in het diepe te springen. Handen voor mijn ogen en gaan. Zoals je zei, “Wat is dan het ergste dat er kan gebeuren?”

Je luistert erg goed en gaf me de ruimte om mezelf te zijn. Je hielp me ontdekken wat echt belangrijk is in mijn leven.”

Dat niets te gek is. Het is heel makkelijk om je door angst te laten leiden, maar dat helpt je niet verder.

Ik kwam er in onze sessies vooral achter dat ik (weer) mag dromen en dat ook nog eens heel veel meer haalbaar is en dat ik nu denk: ik wens nog veel meer!

- Anna HM (wil graag anoniem blijven)

 

Sander deed de Lifeplan Mini

Ik ben tekenaar, maar ik merkte dat ik stagneer in mijn uren tekenen. Ik dacht dat dit kwam vanwege een gebrek aan feedback van anderen, plus dat ik geen duidelijk plan had waar ik naartoe wilde werken.

Ik zag het met een open vizier tegemoet en had vertrouwen in een goede samenwerking.

Ik vindt het een prettige ervaring. Je gaf geen waardeoordelen en stelde vragen omtrent mijn tekenen en mijn wensen.

Dat ik besef dat de antwoorden bij mij zelf liggen, en dat na wat tijd om te bezinken mijn idee of plan zoals ik het invulde niet de weg is waar ik me gelukkig bij voel. Het ging voor mij over succes. Maar tekenen, vriendschappen en mij zelf met het tekenen op sociaal gebied verder ontwikkelen past beter, ook al vindt ik dat spannend omdat dat nieuwe stappen en uitdagingen vergt, tevens ook heel leuk om dat te ontwikkelen.

Een nieuw perspectief ten aanzien van tekenen dat meer met zijn en doen te maken heeft, dan met hebben.

- Sander

Partners

Werken aan eenheid doen we samen. Samen maakt sterker. Samen is een betere toekomst. Voor jou, voor mij voor iedereen. Life Planning is een proces om mensen dichter bij zichzelf te laten komen. Om mensen de dingen te laten doen die ze zelf graag willen. Ook nog eens vol passie en overgave. Als mensen op die manier hun leven leiden draagt dat altijd bij aan een betere samenleving. Een samenleving waarin iedereen de bijdrage doet die er toe doet. Vooral passend bij de eigen ambitie. Op deze pagina over eenheid, vind je een aantal ondernemingen, organisaties en goede doelen. Zij dragen vanuit hun passie en bevlogenheid bij aan een betere samenleving. Heel graag nodig ik je uit er eens een kijkje te nemen.

Vereniging Life Planners Nederland

Beroepsvereniging van Nederlandse (Financial) Lifeplanners

 

 

Oost.nl

Laat ondernemers duurzaam groeien

 

 

ROZ groep

Partner in ondernemen

 

 

Tekst en de rest

Iedereen heeft recht op begrijpelijke tekst.

 

 

United Economy

Is een duurzaam handelsnetwerk, met een eigen munteenheid

 

 

Happy Planet Professionals

Happy Planet Professionals is een beweging van maatschappelijk bewuste zelfstandige professionals.

 

 

Piekartz Director

Jessie von Piekartz Art Director

 

 

Foodvia

Local meals for everybody

 

 

Wientjes Advies

Je financieel planner als vertrouwenspersoon

 

 

Provincie Overijssel

Verstrekker van de startversneller subsidie

 

 

Means in Progress

Als je ook de ambitie hebt om lifeplanner te worden.

 

 

Volksuniversiteit Hengelo

Cursussen en Workshops

 

 

Studio Jimmy Lou

Geeft vorm aan jouw bedrijf

webdesign | huisstijl | drukwerk

 

 

Haus of Joey

Freelance illustrator

 

Inspiratie verzekerd

Life planning voor het maken van waardevolle levenskeuzes

 

Zinvol

Nuchtere ondernemerscoaching. Geen goeroegedoe.

Snelstart

Boekhoudprogramma voor ondernemers.

Herbert Hoveniers

buitengewoon goed

Warchild

Steun, Onderwijs en bescherming van oorlogskinderen

×

Powered by WhatsApp Chat

×